Bra sen bu işi yurt dışında olduğun için vergisi cartı curtu ile yapıyorsun bir nevi fransada yaşıyorsun biz tr 'de böyle yapabiliyoruz. ben 7 senedir yapıyorum. Haramı helali tartışma konusunda bişi diyemem ama hangimiz yaptığı iş helal ki
kul hakkı yemiyoruz bu bir diğerleri gibi hacklink ***** filmsitesi muzik video klip siteleri gibi ve şunu açık açık diyebilirimki illegal siteler gibi bizim xyz site kuran arkadaşlarda bu kadar fazla çekememezlik art niyet düşünen çalma çırpma işi olmayan şikayet edip reklamlardan banlanmasını isteyen gibi gibi bir çok kişi yoktur.
7 senedir bu işte olan birisi olarak söylüyorum ben 2007'den bu yana bu işi yapıyorum ara ara bıraktım farklı illegal yerine legal siteler yaptım adsense banımı dersin baska reklam firmalarından donus alamamak yada reklam firması bulamamakmı bana göre XYZ işi hızlı gelen bir para dongusu ama bir okadarda hızlı para harcanan bir döngü
misal aylık 1k kazanan birisi bunun 4/2 kesin sitesine harcaması gerekiyor. link server gibi masrafları olur.
Neyse kimseyi sorgulamak bana düşmez yapanda yapmayanda kendi bilir kimseyi teşvik etmem kimseyida soğutmam.