burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada sorduğunuz sorunun cevabını elbette ki herkes kendisine göre cevap verecektir, ancak; her iki sistemi de içeren bir çok site ile çalışmış olmama rağmen joomla! benim için hep ön planda oldu. Naçizane tavsiyem, böyle bir geçişin artı ve eksilerini çok iyi değerlendirin derim. Hele ki, site için 300-350 usd gibi rakkamları gözden çıkarıyorsanız joomla! ile yapamayacağınız yok gibi.

Sanıyorum sizinle daha evvelden başka platformlarda karşılaşmıştık. Rica etsem, müsait bir zamanınızda site isminiz ile birlikte ne gibi sorunlarla karşılaştığınızı özelden (veya genelden) yazabilir misiniz? Tabi yukarıda yazdıklarınız var ancak benim sorduğum daha detay bilgi. Örneğin hangi eklentide sorun var? Siz ne yapmak istiyorsunuz, mevcut eklentilerle yapamıyorsunuz gibi? Bakalım, belki sorununuzu joomla! ile de çözebiliriz...

Bana göre joomlanın (özellikle 3.x'in) tek eksiği link yapısı. Onun haricinde çok büyük bir sorun ile karşılaşmadım diyebilirim.
link yapısı bizim sitemiz için sorun değil. sef eklentisi o sorunu çözüyor. wordpressteki gibi bir link yapısı var.

site adresini özel mesaj ile ileteceğim. joomlada en önemli sıkıntılarımız virüsler ve seo konusunda. aynı konu, aynı url ve aynı etiketlerle wordpress'de yayınlansa ilk 3'te çıkabilecekken ilk sayfada zor çıkıyoruz bazı konularda. geç index alıyor. oysa başka bir wordpress siteme konu ekliyorum utanmasa joomlanın önüne geçecek. bunlar çok basit sıkıntılar değil. aylık 2 milyon ziyaretçili joomla site bir ara bilinen en yüksek ziyaretçi sayısına sahip joomla siteydi. bazı aylarda bizde 2 milyonu geçebiliyorduk. ancak virüsler ve güncellemelerden sonra ziyaretçi sayılarında düşüş yaşadık. yinede hala kaliteli, özgün ve dmoz kayıtlı bir internet sitesi.