Merhaba arkadaşlar makale alımı yapmak istiyorum fakat bundan önce bir çok arkadaştan makale alımları yaptım ve inanın düzgün söylemek gerekirse hiç biri ciddi anlamda konu ile alakalı makaleler değildi.

Mesela örnek verim.

istenilen makale : Shiatsu masajı ve vücuda faydaları nelerdir ?
Yazılan makale : Bu masaj uzak doğu kökenli bir masaj olup, aroma terapi yağları ile yapılan bir masaj olmaktadır. Masajın amacı aroma terapi yağlarını vücuda yedirerek....... felan demiş.

Birincisi istenilen masaj normal masaj yağı ile yapılan bir masajdır ve en önemlisi bu masajın en büyük özelliği kol ve dirsekler ile yapılan bir masajdır.

Arkadaşlar zaten yeterince bilgi çöplüğü bulunmakta ve ben bu çöplüğe para vererek katkıda bulunmak istemiyorum.

Lütfen ciddi anlamda makale yazan ekipler ile çalışmak istiyorum bundan dolayı kendine güvenen ve bu konuda ciddi anlamda referans verecek ekipler ile devam etmek istiyorum artık.

350 Kelimelik makaleler istiyoruz. Kaliteye önem verdiğimiz için makale başı 5 TL ödeme yapılacaktır.

Normalde hani diyorsunuz ya hemen forum kurallarına göre kelime başı 0,01 işte buna göre bu işin bedeli 350 * 0,01 = 3,5 TL eder ben buna rağmen 5 TL diyorum...

Ödemeler ilk 5 adet için peşin yapılır sonra ekibin durumuna ve yazının kalitesine göre değişir.