Founders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2007 yılından beri kullanırım isimtescili domain konusunda hiç bir sikayetim sorunum olmadı gece 2 - 3 de telefonla hizmet aldığımı bilirim türkiyede hangi firma bu saatlere kadar telefon desteği veriyor? ben tek isimtescile bağlı değilim ihs.com.tr den tut natrosuna kadar çoğu domain firmasında domainim var bir kısmınada godaddy gibi yabancı firmalarda hiç birisinde sorun yaşamadım isimtescilde domain konusunda sorun yaşayanların çoğusu firma karalamak için konu açıyor madem domainin çalındı isimtescillde domainin çalındığına dahil göster ticket yazını ispatla? bunu yapamıyorsan yazdığın yazılar iftiradan öteye gidemez r10 yönetimi artık buna el atmalı delil olmadan firma karalanmamasını yasaklanmalı.
Gece 2-3 de ne hizmeti aldınız? Hala ******* hanım mı bakıyor? 8) Şaka yapıyorum, kızmayın.

Edit: ismi bile kara listeye alınmış burada 8)) Sanırım sorun çıkarıyor kendileri.

Sırf İsimtescili karalamak adına bu şekilde konu açıldığını hiç sanmıyorum. Neden böyle birşey yapılsın? Karalayınca ne kazanacak ki insanlar? Rakip firma mı kuracaklar? Bence mantıksız.