Bunlar çok normal şeyler arkadaşlar neden birbirinize sürekli çamur atma çabası içerisine giriyorsunuz hiç anlamıyorum. Keşke, bir Türk yazılım topluluğu gerçekten kullanışlı basit bir iletişim aracı geliştirse de biz de yabancı uyruklu işleri kullanmak yerine kendi işlerimize güvensek. Şahsen çoğu insanın profesyonel anlamda GTalk kullandığını biliyorum. Ama skype daha farklı bir iş, yani sadece abc gönderip, ads almıyorsunuz. Görüntülü konuşabiliyor, sesli görüşebiliyor aynı zamanda kontör yükleyip telefon gibi de kullanabiliyorsunuz bir nevi toplu iletişim aracı diyebiliriz. Bu yüzden sistem ne kadar güzel olursa o kadar ağırlık olur. Zaten skype de en büyük hata da şu şekilde oldu. Skype üyelikleri, hotmail üyelikleri ve facebook üyelikleri birleşti. Yani 3 giriş oldu. Bu da bence çok saçma şeylerden biri. İlla ki olmalı ama bana göre saçmalık ve şuan skype üyelik silme işlemi yapmıyor bu da ayrı gaddarlık. Kısacası; Adam gibi yazılım yapılsa keşke Şuan bende mail trafiği ve telefon trafiği ile çok güzel işlerimi halledebiliyorum eskisi gibi değil pek çok şey.