Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OteUpload ile alaklı geçen ay bana gelen duyumlar sonrasında, bana soran, danışan arkadaşlara şu yorumu yaptım: Bir firma/FileHost açıldıktan, para kazanmaya başladıktan 1 yıl sonra ödemelerde bu tarz sorun yaşıyorsa bunun tek bir sebebi vardır, oda kendi ödemelerini alamıyordur aracı firmasından.

Bu 1 ay önceki yorumumdu, şuan görüyorumki OteUpload kendi Sanal POS'unu kaybetmiş. Oto Rebille sahip kendi Sanal POS'u en büyük avantajdı OteUpload için. Şuan onlarda aracılarla çalışmak zorunda, avantajlarını kaybetmişler.

Dosyası silinmes durumunu gördüm, bunun anlamı Uploaderlara olan borçları gibi Hosting firmasınada yüklü borçları var demektir.

Zamanında Oron'da, FileSonic'de binlerce doları kalmış, eski bir Uploader olarak umarım kimsenin parasının üzerine yatmazlar ve ergeç ödemelerini yaparlar.
Aynen benim düşüncelerimi desteklemiş oldun dostum.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.Çünkü bu dosya silinmesi durumu
ote yöneticileri tarafından yapılan birşey değil.Onu farkettim.

Ek olarak : redbunker ile ilgili sana pm den ulaştım dostum.
Dönüş sağlarsan mutlu olurum...