Selamlar,
Öncelikle tüm reklamverenlerimden özür dilemek isterim. Bu sabah Google Webmaster Tools’tan gelen bir e-postayla tabiri caizse şok yaşadım. Siteden verdiğim bağlantılar sebebiyle CandanBlog
Manuel SPAM olarak işaretlenmiş durumda ve bu çok kötü oldu; çünkü Pagerank 0'a düşmüş durumda ve site spam olarak işaretli. Google Antispam Yöneticisi Matt Cutts’ın videosunu izlediğimde bu durumun çözülebilir olduğunu ve link satışı şeklinde yerleştirilen linklerin kaldırılması gerektiğini, sonrasında da Google’a yeniden değerlendirme isteği göndermem gerektiğini öğrendim.
Bu sebepledir ki, 24 Kasım 2013 sabahı itibariyle tüm reklam anlaşmalarıma tek taraflı olarak son veriyorum, anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. Reklamlarınızın yayınlanmayan süresi için fazla kalan ödemeleriniz, elimdeki nakit miktarına göre sırasıyla ve
en geç 15 gün içerisinde tarafınıza ödenecektir. Bir çok reklamverene R10 forumları aracılığıyla 1-2 gün içerisinde ulaşacağım, eğer ki R10 üyeliğinizi şu an kulanmıyorsanız lütfen benimle CandanBlog'daki İletişim Formu aracılığıyla irtibata geçin.
İyi günler,
Can ATASEVER
http://www.candanblog.com/reklamvere...onemli-duyuru/