valla görüntü bence çok kötü değil. hatta normal. öyle çok da fazla önemsemem ben görüntüyü aslında. Ama parmak izi konusunda çok titizimdir

O yüzden matı değişmem parlağa
O videoya zaten diyecek bişey yok
Masraflarla en fazla 800 olsun, yine değer bence bu telefona. Daha bi gün olmadı bile benim ama çok begendim. Şuan hiç bi sorun yok gibi. Daha kurcalıyoruz tabi
Şu an tam bu konuyla ilgili Telpa'da çalışan arkadaşlarımla birebir konuşuyorduk. Şuanki satılan serilerin şarj girişinde ufak bir problem varmış ve bu zorlamadan dolayı sıkıntı çıkarıyormuş garantiye gönderdiğinizde kullanıcı hatası deyip 50 liraya yapıyorlarmış.
Arkadaşlarımın önerisi biraz daha beklemeniz ve şuan yeni piyasaya sürülen serisinde hem kasası sağlamlaştırılmış hemde şarj girişindeki problem çözülmüş.
Şansınız tamamen

İlkkez general mobileden sohbet açıldı sizin konuya denk geldim sonra.