Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam ben bu tarz konularda çok dikkatliyimdir aslında Yani kolay kolay düşürceğimi sanmıyorum. Ama bi arkadaşa verirsek de o düşürürse o ayrı tabi Gerçi sağlam düştükten sonra flip cover falan hepsi hikaye illa bi tarafına bişey olur yani. Ben kullanım kolaylığı açısından pek sevmiyorum flip coveri. Gerçi cam modellisi var o iyi gibi ama yine sadece arka kapak gibi olmaz. Belki ikisindende alırım duruma göre kullanırım ya bilmiyorum

Bu arada telefondan cıkan ekran koruyucuyu pek önermiyorlar. Takamama sorunu benden kaynaklı değilmiş sanırım Telefoncuda taktırdım yenisini o da öyle diyor onları bizde güzel takamıyoruz dedi Sen yine ekran koruyucuda al bence. Mat tavsiye ederim, ekran parlaklığı konusunda sıkıntı yapmazsan. Parmak izi falan bırakmıyor. Şeffaf alırsan parmak izi fazlaca kalıyor. Görüntü kirliliği yani
Ozaman o verdiğim linkteki ekran koruyucuyu alayım Ama kılıf çok sıkıntı kapaksız alıp ilk kazada gümlemekvar yada kapaklı alıp telden soğumak var Valla kararsız kaldım