Eğer anlatımda emek harcamışsanız bu göze çarpar, karşılığını olumlu tepkiler ve hatta sitelerinde paylaşanlar sayesinde alırsınız. Öyle like'a tıklamayla anlatımın değerli olduğu anlaşılmaz (bu da biraz etkindir ancak yetersizdir hele böyle bir forumda).
Ben indirdim PDF'yi, boş vaktimde inceleyeceğim. Burada paylaşma zahmetinde bulunduğunuz için sevindim.
Teşekkürler inceleyeceğim. Fakat burası forumtr değil rep verin paylaşım yapayım buranın ruhuna bence yakışmıyor. Paylaştığımız zaten önemli bir konu her ne kadar optimizasyon konusu olmasada. Eminim hak ettiği değeri görecektir.
Konuda belirtmişim eğerki laf sokma eğiliminde bulunacaksanız mesaj dahi atmayın paylaşımımı indirmeyin diye. Ben like hesabı yaparak paylaşım yapıyorum arkadaşım ve bundan sonrada öyle yapıcam. Ben günde 2 saat uyuyarak zaman geçirip burada gelip birşeyler paylaşmaya çalışıyorsam TEŞEKKÜR ve LİKE hakettiğimi düşünüyorum helede onun bunun gibi türkçeye çevirip 50 tlye satmıyorsam, üç cümle yazıp sonra siteme link vermiyorsam. Sizden ricam tutum davranışımı beğenmiyorsanız yada yakıştığını düşünmüyorsanız girmeyin konuma sayın arkadaşlarım
Paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler. Sıralama faktörleri analizi ile ilgili önceki paylaşımınız da güzeldi.
Neden like verin dediğinizi çok iyi anlıyorum. Maalesef bilgiyi insanlara altın tepside sunduğunuzda kıymetini bilen pek çıkmıyor. Ama sanki çok biliyormuş gibi gelip arada laf atan işte ben guruyum imajı vermeye çalışan kişiler çok tutuluyor. Bu kafa yapısı değişmedikçe kimseden de adam akıllı paylaşım beklemesinler.
Bir sürü seo ipucu açmışlar bakıyorsun çoğu boş bilgi. Bu alexa yükseltme tekniği mi acaba. Neyse.
Teşekkürler Yigit.
Teşekkür ederim üstadım siz anlamışsınız niçin like istediğimi... Benim anlatmama gerek yok