Akabinde kendi ofisime gelir gelmez bir xml entegrasyonu yapmayı denedim. Tahmin edeceğiniz üzere sonuç hüsran

. Abartısız 3 gün kendi yazmış olduğum kodda hata aradım ki yeni bir yazılımcı değilim. Hatanın kendimde olmadığına emin olduktan sonra proticareti aradım. Görüşmemde mail atın bakalım cevabı aldım.
Bir XML entegrasyonunu entegre edemediğinizi söylüyorsunuz yani.
XML ve web servis, ürün katoloğu olan tüm sistemlerden bilgileri alabiliyoruz. Bu noktada kendinizi sorgulamalısınız. Proticareti kullanarak müşteri - araç takip, poliçe programı yaptık. Başkaca "müşterilerimiz" sektörel yazılımları (Mikro gibi) Proticaret sistemine entegre etti. Limango, gittigidiyor, n11 entegrasyonları yaptık. Bir başka firma, Proticaretin tekstil modülü haricinde kendileri baştan sona bir tekstil modülü yazdı.
Eğer derin kodlamaya, çekirdek kodlara ihtiyaç duyuyorsanız gerekli web servislerini Proticaret sağlıyor.
Baştan sona bu denli detaylı bir e-ticaret sistemini yazabileceğinizi düşünüyorsanız gerçekten tebrik ederim. Yalnız bunun ekip ve uzun süreli çalışma olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Pratikte, teorikte olduğu kadar yalın bir iş değil.