evet, o dusunceyi ortaya koymak icin, asagidaki yazdiklarin icin de egitime gerek yok. egitim olsaydi onlari soylemezdiniz bile !
Ama bu kahve muhabetleri r10 da yillardir donen muhabetlerdir.
Kim dedi googla rakip yok? Google dan kazandigim kadar baska firmadan da kazandiigimi soylesem? ve bunlar binlerce TL dir, boyle kuruslar degildir
Evet yaa dogru, neden sizinle ugrasiyorsam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:49:02 -->-> Daha önceki mesaj 19:47:03 --
bankalarin "serefli" davranisi olabilir mi?
sirf iki gun daha kullansinlar parayi diye?
Kazandığım paranın ne olduğuna ben karar veririm. Sana göre kuruş olabilir bana göre büyük para, senin kazandıgın para da belki başkası için çerez parasıdır. Bunlar kişinin görüşüne göre değişen şeyler.
O düşünceleri ortaya ben düzgün bir biçimde koydum, fakat siz yırtık dondan fırlamışcasına gelip bana "oldu paşam !!!" diye saçma sapan bir şey yazdınız.
Ne şahsınızı tanırım, ne de tanımak isterim. İnsanın karakteri önemlidir kazandıgın para ne olursa olsun, bunu vurgulayış biçimin, karşındakini küçük görmeye çalışman, kazandığın parayla övünmen senin karakterinin 5 paralık olduğunu gösteriyor zaten.
Mental olarak büyürsen eğer, biraz tevazu öğrenebilirsen tekrar gel konuşalım. Anasının babasının terbiye veremediği çocuğa terbiye vermek için çabalayamam.