evet, o dusunceyi ortaya koymak icin, asagidaki yazdiklarin icin de egitime gerek yok. egitim olsaydi onlari soylemezdiniz bile !
Ama bu kahve muhabetleri r10 da yillardir donen muhabetlerdir.
Kim dedi googla rakip yok? Google dan kazandigim kadar baska firmadan da kazandiigimi soylesem? ve bunlar binlerce TL dir, boyle kuruslar degildir
Evet yaa dogru, neden sizinle ugrasiyorsam
Google kurucularından biri baban herhalde.
Forumlarda insanlarla tartışmayı sevmem, benim yazdığım mesajın içeriği "Rekabetin, bize yarayacağıydı"
Bunu idrak edebilmek için insanın eğitimli olması gerekiyor.
google düzeyinde bir şirket daha olursa eğer, bu adamlar reklam yayınlayabilmek için iyi iteler yapan insanlara daha çok ihtiyac duyup onları daha çok önemseyecek. Google seni gözünün üstünde kaşın var diye banladıgında başka bir firma ile çalışabileceksin.
"Oldu paşam !!!" minvalinde cevap yazabileceğin bir yazım yoktu. Biraz insan olmaya çalış, benim buradaki kimseye bir lafım yoktu, genel olarak google ve googlenin türkiyede uyguladığı zulmü eleştirdim. Tuzu kapıp koşmuşsun sen ama anlam veremedim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:49:02 -->-> Daha önceki mesaj 19:47:03 --
248 tl.

Bence ücret bazında gitmiyor. farklı bir algoritma kullanıyorlar. İstanbulun yarısı almış yarısı almamış. Bankalar için de öyle. Garanti kullananların yarısı almış yarısı bekliyor.
umduğum ödemenin aksaması sebebini miktar ile ortadan kaldırdınız , farklı bir durum var demek ki.
bankalarin "serefli" davranisi olabilir mi?
sirf iki gun daha kullansinlar parayi diye?