MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah aşkına en çok güldüğüm yorumlardan bir tanesi de bu. Hemen kılıf bulmaya çalışıyorsunuz he bu adam dershaneye gitmiyor kesin esrar kullanacak, kesin uyuşturucuya başlayacak hı hı öyle. Nasıl bir mantıkla düşünüyorsunuz anlamıyorum. Adam çalışacak olduktan sonra her koşulda çalışır.

Senin de pek bir şey bildiğin yok bence. Söylediklerimin aksini kanıtlayacak yorumlarda bulunmamışsın bile.
benim en çok güldüğümde sizin cevabınız oldu. Esrar uyuşturucuya başlamakla alakası yok bu işin. bizim kültürümüde boş adam kahveye gider. hadi kahve kültüründen uzak bir genç olsun bağlayan birşey olmadığı için aylak aylak gezer. dediğiniz gibi çalışacak adam zaten çalısır ama calısmayacak adamıda bağlayacak birşey kalmaz kalkarsa

siz insanlara cevap vermeden önce onları dinlemeyi öğreniniz. "hı hı öyle" bunlar nasıl dinleyici-konuşma diyoloğu? Forumun anlamı karşılıklı görüş alış verişi. Burda herkes fikrini sunar.cevaplayana düşen fikre saygılı olmak. şuan benim size hala saygılı konuşmam gibi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:53:29 -->-> Daha önceki mesaj 16:49:52 --

karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulda hiçbirşey öğrenememi biri olarak kapatılmasına karşıyım. Ama dershanelerin bir zorunluk olmasına da karşıyım çünkü devletin eğitimi yetersiz bir durumda.

Bence hiç tartışmayın. Siyasi bir kapışma bence bu olay. Eğitim falan kimsenin umurunda değil.
size de katılıyorum şuan insanlar Dershane ve okul eğitimini konuşmaktansa dershane ve okulu siyasi görüşleriyle değerlendiriyorlar. ön yargılı cevapların bir çoğu bu şekilde zaten.