Gündemi ne kadar takip ediyorsunuz arkadaşlar
Dershaneler kapatılmıyor, teşvikle okula dönüştürülmesi konuşuluyor.
Ayrıca,
dershane öğretmenlerinin işsiz kalması gibi bir durum söz konusu değil.
bkz:
http://spothaber.com/egitim/dershane...cak-81453.html
ya bana da başbakanı savundurdunuz ya helal olsun
İlk defa başbakanı savunduysanız son olması temennisiyle.
Dershaneler evet kapatılıyor özel okula dönüşmesi hadisesi ise palavra. Tepkileri kısmak adına yapılan bir şey. Final dershanesi açıkladı 1 tane bile okula dönüştürülmeye uygun değilmiş. Tüm dershaneleri kıyaslarsak %30'u geçmeyecektir.
Öğretmenler evet atanacaklarmış fakat kpssye girmeden sözlü mülakaat ile. ? Kimler atanacak sıradan sadece maaşına bakan öğretmenler mi , cemaatçiler mi yoksa akp havuzundakiler mi ? Madem öğretmenler açıkta kalmayacak sözlü mülakaat neden ?
Onlarda da zaten 5 yıl deneyim ve 40 yaşı aşmamış arıyorlarmış. Sayısı 10 binden fazla olmadığı için buda dershanelerin kapatılmasını savunmaya yetmiyor.
Hepsini geçtim idarecilerinden temizlikçilerine kadar farklı kadroda insanlarda çalışıyorlar onlar ne olacak ?
İşin en en en komik tarafı ise dershaneleri kapatıp sonra önlem alıyorlar. Neden önce önlemleri alıp sonra kapatmazsın ki ?
@corpixx o abi abartmış olayı seçilen hastagları 1 kere paylaşsa o evlerde kalan her kişi zaten ilgi çekeceğinden yine top tweet olur. Bir de 10 tane hesap açmanın anlamı ne ola ki ? Bir hesaptan 10 tane tweet atsan gene aynı kapıya çıkar. 10 ayrı hesap açsa bu kişi birinden çıkmadan diğerine giremez