Benim arkadaşım cemaat evinde kalıyor geçen gün çok ısrar etti onların evine gittim o gece orda kaldım işte o günde bu dershane olaylarının
şiddetlendiği günler evdeki büyük abilerden bir tanesi geldi yanımıza evet beyler herkes 10'ar tane twitter hesabı açsın twitter üzerinden
bu durumu protesto edelim dersaneler kapanmasın diye yaygara koparalım hatta AKP'ye oy yok diye yazın da bu işten caysınlar diye milleti örgütlediler

Bilemiyorum benim garibime gitti. Rantları kesiliyor diye mi bu yaygara anlamadım gitti dershaneler üzerinden kendi kurumlarını destekliyorlar galiba
dershane taksitlerini bank asya üzerinden ödettiriyorlar ayrıca dershane öğrencilerini zorla zaman gazetesine yıllık abonelik yaptırıyorlar zorla abone yapıyorlar olayıda hemen bir toplantı ayarlıyorlar
velilere çocuğunuz üniyi kazanmasını istiyorsanız bu gazeteye abone olun filan ordaki sınav sorularını çözsünler sonra zaman en çok satılan gazete

He Hizmet aşkı böyle birşey olsa gerek

Şunu söylemek gerekirse okullarda verilen eğitim çok iyi değil öncelikle bu eğitimin iyileştirilmesi gerekiyor ama
ne kadar eğitim kaliteli olursa olsun bu devirde dershane olayı olmazsa olmaz gibi birşey oldu bence