bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 karşı 20 kişiydik kardeşim. Hepsini dövdük Elhamdülillah. Taktiği anlatayım ben sana. İlk başta dövüşte neler yapabilirsin bunu bir kestir kafanda. Ben okulda iyi örnek öğrenci dışarıda psikopatın tekiydim . Ben evde her gün daha hızlı nasıl yumruk atarım diye araştırma yapar ve bu yöntemleri denerdim.
Kızlarlarlamı kavga ettiniz hocam? lavuklar hiç mi vurmadı size

Sen o çocukları dövsen ne olur, dövmesen ne olur serseri diyorsun adı üstünde sen ona iki tokat atarsın, lavuklar içer kafayı yapar bir bakmışsın cenaze namazını kılıyorlar. Gerek yok kavgaya falan sen yolunda düzgün yürürsen kimse bir şey diyemez.

Eğer pendik, kartal civarında oturan var ise yakacık meslek lisesini bilir 2 sene orada okudum bir gün çocuğun tekinin kafasını tahtaya vurdum sıra muhabbeti yüzünden normal sınıfta olan kavga abartmıyorum 3 sınıf birden geldiler, hoca içerinden çıkmak istedi arada dayak yememek için, sağ olsun bir kardeşim kurtardı beni oranın mahallenin çocuğuydu belki o gün Allah göstermesin kafama darbe alıp ölebilirdim ya da kötü bir şey olabilirdi demek istediğim gereksiz erkekliğe gerek yok işin içinde anne olur bacı olur tamam sonuna kadar ama yok kanka, arkadaş falan hikaye zaten işin içine anne falan girince merak etme otomatik makina gibi yumruk atarsın.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk