VNOkyanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlarımız o kadar cahilki nereden medet umacaklarını şaşırıyorlar.Çevremde birçok arkadaşımı bu şekilde para hırsına kapılarak kaybettim.

Sorduğum sorulara ise sap gibi kalmaları yanında cabası.Bu şirket sana gelecek vaad ediyor öylemi,benim arkadaşlarımın gittiği yerde daha buluşabilecekleri bir mekan bile yokken simit sarayında hergün buluşup orda konuşuyorlardı adamda en son müşteriler rahatsız oluyor diye daha almadı.

1.si hep liseden yeni çıkmış yada üniversiteye hazırlık yapan karacahiller hedef alınıyor.

2.si bu kadar çok para döndüğünü iddia eden biyerde profesyonel bir şirket veya ekiple çalışılmıyor tamamen gençlere kalmış iş onlar daha çok biliyor çünkü

3.sü 20 kişi varsa 1isi yem oluyor kazanıyor diğerleride "Vay be kazandı adam bende almalıyım geleceğim kurtulacak" diye çıkmaz yollara giriyor.

4.sü bana bir web sitesi gösterdiler aman yarabbi web sitesi demeye bin şahit gerekli.

KISACASI VAY HALİMİZE BU KADAR CAHİL OLABİLDİK ( GÖZLERİMLE GÖRDÜĞÜM İÇİN DURUMLARI BU KADAR NET KONUŞABİLİYORUM.)
Gözlemlerimiz birebir aynı hocam acaba çok mu profesyoneller Yakın bir kız arkadaşım lafımı dinlemeyerek gitti ve aldı çok dedim alma etme diye. Aldıktan sonra bize sunum yaptırdı laf hep şu ''ortada büyük bir pasta var ve bu pastadan bir dilim almak gerek''.

Geleceğin sektörü internet..
Hayatımız internet..

Hep bu şekilde boş vaatlerle insanları kandırıyorlar. Bana 1000 TL diyince ben dedim heralde bunlar siteyi tasarlıyor vs. tabi sonradan öğrendik ne tasarımı..

İlk eleman yetmedi en üstlerini çağırmışlar oğlan tut Erzurum'dan kalk Sivas'a gel. Çağırdı gene kız dedim ulan bu sefer o oğlan bitti Masada 5 kız 2 erkeğiz oğlanı güzelce bir bozdum. Oğlan artık en sonunda hocam sen iyi biliyorsun dedi ben bi tuvalete gidiyim dedi dahada geri gelmedi. Eğer beni oraya çağırdıysa insan bir müsade ister yani.. Sonrasında bende kıza arkadaşlarının yanında bişey demek istedim çıktım gittim eve. 3-5 gün sonra kızı gördüm bak yaptığına dedim bişey diyemedi oda herşeyin farkında. Şuan kendiside bıraktı üstelik kandırıp 2.yide aldırmışlar..

Bu iyi niyetli kız arkadaşım gibi kimsenin bu tuzağa düşmesini istemem arkadaşlar.