Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
bu hayatta kavga üzerine 4 tür insan var
bir
senin durumunda arkadaşına tokat atanlara saldıran tip ve sonunda dayak yiyen
iki
senin durumunda arkadaşına tokat atanların arasına girip ayırmaya çalışan sonrasında yine dayan yiyen
üç
senin durumunda arkadaşına tokat atanlara hiçbir şekilde karşılık vermeden bekleyen tip
dört
senin durumunda arkadaşına tokat attıkları vakit topuklayan tip
4 tip içerisinde dikkat ettiysen topuklayan ile karışmayan dayak yememişlerdir.Topuklayan adam zaten sonrasında kafasına takmayacaktır fakat orada bulunan ve durum içerisinde bekleyen adam olarak birşey yapamama hissin farklı bir durum ortaya çıkarır ve bunu kendi hayat görüşün ile çözmen lazım !
günümüzde vay sen neden bana yan baktın diye adam öldürüldüğü haberleri var herkes görüyor bu senin başına da gelebilir di karışsaydın ...
şimdi kaybedecek birşeyi olmayan ya da arkasına baktığında onun için önemli varsayacağı kimse olmayan insan ya da bunları düşünmeyen insan her türlü karşılık verir dayak da yer belki ölürde...
sen bunun kararında yaşayarak hangi tip olacağına karar vermen gerekir belki de bir üstü olan ayırma evresini denemen seni ruhen daha iyi kılacaktır en azından denedim dersin kendine...
bundan önce çok kavgaya karıştım dayak yedim ve şöyle arkama bakıyorum da çok saçma sapan hareketlermiş şuan yazamıyor bile olabilirdim o denli.
erkeklik gururu diye tabir ettiğimiz ve kendimize yediremediğimiz olaylar bunlar olmamalı , elimiz ekmek tutmalı , sağa sola yardımcı olmalı bu tür itler karşısında da saldırgan taraf değil de ayıran taraf olmayı kendimize bana göre yol bilmeliyiz.
suçlu hissetme kendini bunda da bir hayır olacağına yor belki karışsaydın da daha da büyüyecek arkadaşın hastanelik olacaktı ya da sen....