hayır böyle olacak. ben uzun zamandır böyle yapıyorum.
youtube.com/watch?v=LM89-zDR8w8
Bu şekilde link alımına para dayanmaz.
Yahu şurada ne zaman faydalı bir konu görsem kimse doğru düzgün bir şey yazmaz! Kendilerine saklamak istiyorlar sanırım, haklılar da ne yapacaksın.
Neyse; hocam çok fazla youtube tecrübem yok ancak şöyle bir tecrübem var: Bir video koymuştum youtube'a sonra o videoyu kendi sitemde paylaşmıştım. O şekilde biraz izleyen falan olmuştu, organik hit gitmişti yani 'doğal' şekilde. Sonra o video o konuda lider oldu yaklaşık 2 senedir günlük 500-600 izlenme alıyor (küçük bir niche'de.)
Yani bence videonun bir yerlerde paylaşılıp, cidden başka insanların izlemesi veya tıklaması gerekiyor, cidden alakalı kişilerin. Bunu yapabilirseniz o video her zaman üstlerde çıkar ve popüler olur.
Bu durumda; facebook, twitter, sözlükler, FORUMLARIN İLGİLİ ALANLARI gibi yerlerde videonuzu paylaşırsanız, bir süre düzenli hit gideceği için popüler olacaktır. Bence en iyi çalışma şekli budur, bu olmalıdır.
Kolay gelsin.
Mesaj için teşekkür ederim. Tabii ki de forumlarda, sitelerde, sözlüklerde paylaşılmasının hem izlenmeye, abone kazanmaya, para kazanmaya etkisi olur hem de imleme niteliğinde olur. Fakat ilk mesajda da belirttiğim gibi paravan blog, imleme gibi bilindik işlemler dışında bir şey arıyorum.