Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklama için çok teşekkür ederim. Ancak sizin bahsettiğiniz sektör türkçe sektör galiba. Benim bahsettiğim sektör niche sektör. 1k hite aylık 2.000 - 2.500 tl gibi birşey alıyorum. O yüzden 300- 400 hit gerçekten çok önemli.

Dediğim gibi farklı sektörlerden bahsediyoruz.Ben tık başı 1-4 tl arası alıyorum, sayfa to %5 aşağısı almıyorum. Teşekkür Ederim açıklamalar için. İyi forumlar.
Ozaman özür dilerim hocam. Genel bir site olarak düşünmüştüm.

Bu durumda düzgün bir 301 yönlendirmesi yaparak (mutlaka webmasters tools dan da gerekli yönlendirmeyin yaparak) hitlerinizi yeni sitenize çekebilirsiniz.

Fakat öncelikli olarak sitenin neden dolayı ban yediğine emin olmanız gerekiyor.

Zira aynı sebepten ban yerseniz bu sefer adsense hesabınızıda kapatabilirler.

Diğer taraftan adsense kapatılan hesapları çok nadirde olsa açıyor.

Adsense hesabınıza girerek ihlaller kısmından, hesabın neden ban yediğini ve Sorun Kimliği numarasını öğrenebilirsiniz. Eğer banlandığı sırada hesap sizin değil ise, siteyi satın aldığınız kişiden Sorun Kimliği numarasını mutlaka öğreniniz

çünkü Sorun Kimliği numarası olmadan itiraz hakkınız bulunmuyor.

eğer Sorun Kimliği numaranıza ulaşabilirseniz, güçlü bir savunma yazarak itiraz formu doldurabilirsiniz.

Güçlü bir savunma diyorum, çünkü bu savunmayı okuyan kişi sizin benim gibi bir adam olacak. Anlaşılır, sade bir biçimde yazmanızı öneririm...

Başa dönecek olursak;

Tüm bunları deneyin. Eğer banınız açılmazsa ve sitede adsense politika ihlali yoksa 301 yönlendirmesi ile başka bir sitede şansınızı deneyin...

Çünkü niche bir site gelir odaklıdır. Eğer adsense yoksa site direk çöp gözüyle bakılabilir...

Bol kazançlar...