Böyle çocukça bir yorum yaptığın için şaşırmadım profili görünce.
Forumda yalan dolu konu açacaksanız evet korkun açmaya.Başta orjinal ios denildi.Aksini söyleyenlere konuyu açan kişi bu konu üstünden saldırdı.Sonra orjinal olmadığı ortaya çıkınca konudaki insanları suclar şekilde '' Gerçek ios7 olsa bu fiyata verir miyim akıl var mantık var yapmayın.'' diyor.Siz kandırılmayı hakediyorsunuz doğrusu.
Bu arkadas yalan yanlış bilgilerle telefon sattığı için forumdan banlanması gerekir.Malı Çin'de kendi ürettiren birisi telefon hakkında nasıl yanlış bilgi sahibi olabilir?Çevir kazı yanmasın güzel devam edin böyle.Sonra da biz konuyu baltalıyor olalım.Buna gülerim ben
İnsanları yaşa göre yargılayacaksan buyur yargıla. Ama emin ol senin gibi düşüncelerim yok
Ayriyetten forumda bu zamana kadar yalan dolu konu açmadım açmamda, böyle bir gereksinimim yok sizin varsa haşa
Konu sahibinide tanımıyorum bütün yorumları baştan aşağı okudum,
Tamam adam ios demiş ama ios değil diye senin böyle yorum veya yorumlar atman çok saçma herkes parasının peşinde.
Varsa ticaret ile ilgili bir sorun konuyu report et, moderatörü çağır konuya baksın.
He son olarak evet çocuğum