2 k - 2.5 k fiyat nasıl verebiliyorsunuz hocam ? Ne göre veriyorsunuz.
Özgünlükten kasıt nedir, eğitimler mi veriyorsunuz ? Veya kendinizi mi çekiyorsunuz tam olarak özgünlükten kastınız nedir?
Ayrıca şunu da unutmayalım hiç bir kanala 2 - 2.5 k para verilmez. Arkadaş konunun başında kendisi de belirtmiş. Para kazanma kapatılabilinir daha önce telif yemiş +6 ay geçmiş olabilir kanalın sicili yeni temizlenmiş olabilir.
Ne olursa olsun Youtube güvenmemek gerek bu sebepten dolayı genellikle kanalın aylık kazancanın x2 - 3 katı ödenir.
Ama özgün ise x değeri artar satıcının durumuna göre isteğine göre.
Özgünlükten kastım slayt halinde fotoğraflardan oluşan videolar. Kanal daha iki aylık. Telif yemiş sonradan temizlenmiş tarzda veya benzer bir sıkıntısı yok, olamaz da. Ayrıca şuan birisi çıkıp dese ki 3 bin lira vereyim kanalı sat diye satmam. Çünkü çok ümitliyim kanaldan.
kendi çektiğin, tamamen, her şeyiyle sana ati videolar ise 6 katı edebilir.
yalnız o kanalı satın almakta da şöyle bir sorun ortaya çıkar:
kanalı sattın ama videolar halen sana ait, kanıtlaman çok kolay, atarsın 3-5 şikayet youtube'a, sattığın kanal anında kapanır.
videoyu haklarıyla birlikte satman için de noter falan gerek galiba.
O karakterde bir insan değilim çok şükür, r10 profili de bir nebze güven oluşturuyordur diye düşünüyorum. Kaldı ki benim satma gibi bir amacım yok, sadece ederini merak ettim.