Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsun hocam.Benim iPhone almaktaki amacım (iPhone 4'ten beri düzenli değiştiririm 5S almak nasip olmadı daha 5'teyim şuan) basitliği,hata verme olayının çok nadiren olması ve stabil çalışması.Sen gece uyursun bakar telefonda hareket yok tak iCloud'a yedekler.Tek bir iCloud hesabıyla istersen 1000 tane iPhone değiştir telefonu bilgisayara bağladığında iTunes'tan tek tuşla eski telefonundaki veriler yeni telefonuna gelir.Arayüzü basittir.Güncellemeymiş rootmuş vs. uğraşmaz tek tıkla güncellemeni yaparsın.(iOS 7'de uygulama güncellemelerini wifi gördüğünde otomatik yapıyor) Şimdi güncelleme ne uğraştıracak diyeceksin gözümün önünde Sony Xperia serisinden 2 telefon güncellemeden sonra sıfırlandı (Z ve S.Polonyadayken Z henüz Türkiye'de yoktu.Almaya niyetliydim arkadaşımın elinde telefon yalan olunca huydan vazgeçmeyip i5 aldım.)iPhone'da güncellemeden sonra en son hangi uygulamayı açık bıraktıysan o dahi açık kalır

Ve şu vakte kadar Allah'a şükür telefonu bir hava atma aracı olarak kullanmadım.Durumu olan olmayan herkese Allah daha iyilerini nasip etsin

Saygılarımla.
Ben de aynı cevabı verecektim ki, "o zaman siz %20'ye giriyorsunuz" cevabı alırım diye yazmadım iphone üzerine telefon tanımam basit, stabil, kaliteli üstelik kullanıcısı ve uygulama geliştiricisi, aksesuar üreticisi çok fazla daha ne olsun.