Merhabalar,
Metin2 oyunu üzerine destek veriyorum... Size elimden geldiğince yardımcı olacağım buyrun konuya geçelim:
Genel İşlemler
FreeBSD Metin2 + MySQL + IPFW Kurulumu [Kural dosyasını kendim yazıyorum SPRUT - P2P KAPALI]
Oyun içi isteğe bağlı değişiklik
İstediğiniz bir panel [Yoksa size bir kaç jaxen paneli önerebilirim]
Yedek al / yedek yükle / oyun başlat / durdur gibi bir menüsü olan bash script.
Fiyat:35 TL
Yukarıdaki pakete ek olarak +5 TL'ye TR tipi autopatcher yapiyorum.
Sadece autopatcher 10 TL'dir.
Sanallaştırma işlemleri [7.2 - 9.1 Farketmeksizin]: 1 Adet FreeBSD + Metin2 + MySQL + IPFW [SADECE SCRIPTTIR - KURAL DOSYASI + 5 TL] Kurulumu ücreti: 15 TL
3 Adet FreeBSD + Metin2 + MySQL + IPFW Kurulumu [SADECE SCRIPTTIR - KURAL DOSYASI + 5 TL] ücreti: 30 TL
5 Adet FreeBSD + Metin2 + MySQL + IPFW Kurulumu [SADECE SCRIPTTIR - KURAL DOSYASI + 5 TL] ücreti: 45 TL .... HAZIR - FILES - PACK ŞU ANDA HAZIRLAMAKTAYIM YAKIN ZAMAN ICERISINDE SATIŞA CIKARTILACAKTIR Bunun dışında serverinizde oluşan sıkıntılar için suistimal etmemek kaydıyla ulaşabilirsiniz, eğer büyük değilse ücretsiz yardımcı olabilirim.
umit.yayla1
Buton çalışmayanlar için skype:umit.yayla1
Güvenlik Çözümleri
IPFW Kurulumu [SPRUT ~ DB ATTACK ~ P2P ~ WORLDPORT ... KAPALIDIR] ~ [Kendi kural dosyamdır, %100 garanti verdiğim tek konudur]
Windows serveriniz varsa sadece ondan giriş yapılması sağlanır
Serverinizle ilgili optimizeler [Kernel ayarları, my.cnf ayarları (gerekiyorsa),ssh güvenlik ayarları..]
Client Bazlı Güvenlik Satıştan Kaldırılmıştır..
Kişiye özel quest yazımı yapamaktayım.. Aklıma şu anda gelmemekte ancak en son yaptığım EP Kuponu sistemi vardır.. [EP Kuponu satmıyorum o kişiye özeldir.]