utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Babanızı aramaları doğal öğrencisiniz neticede onların da kendilerini bir şekilde güvence altına almaları gerekiyo
2-) Her ne olursa olsun banka zorla dahi verse kartınızı kuryeden teslim alın. Bu sefer kaybolur bir şey olur siz iptal edene kadar başınız belaya girebilir bunlar Türkiye'de olmayan şeyler değil.
3-) Kartlarınızı alır almaz bankaya gidip iptal ettirebilirsiniz.
4-) Anında kart işletim ücreti yansıtmazlar. Ekstreniz kesilmediyse siz kullanmadıysanız işlem ücreti yansıtmadan kapatabilirsiniz.
5-) İşte Üniversite'li kartından aidat alacaklar bilginiz olsun.
6-) Gidip kuveyttürkten tüm işlemlerinizi halletmenizi tavsiye ederim 5 kuruş para almıyorlar... Az önce İş Bankasına ek hesap açtırmaya gittim kredi kartı kullanıyor musunuz verelim dediler ona da alacaksınzı değil mi işletim ücreti dediğimde kadın gülüp sustu. İçlerinden illa bir tanesini kullanacaksanız TEB'i kullanın... Gerçi bu bankalarda taksit işlemleri falan avantajsız oluyor sanırım
1-) Bana kayıt sırasında öyle bir şey söylenmedi neden alıyorsunuz numarayı dediğimde adam prosedür gereği dedi.
2-) Kartı kuryeden teslim almadığımda benim bir sorumluluğum olacağını zannetmiyorum çünkü teslim aldım diye imzam yok sonuçta orası kuryenin problemi.
3-) Teşekkürler
4-)Teşekkürler
5-) Biliyorum ancak zaten kartı aldığım için 2 tane cinemaximum bileti hediye ettiler kendini kurtarıyor yani Ayrıca ilgilerini alakalarını sevdim işbankasının.
6-)Kuveyttürkte öğrenciye kredi kartı yok hocam olsa açtırırdım biliyorum kuveyttürkün çok iyi olduğunu