kardeş ne olduya nereye hayırlı satışlar deyipte gidiyorsun gel hele ya az once basbas bağırıyordun kanıt diye ben kanıtları ssleri aynı gun bikaç gun önce moderatore attım kendısınden dönüş bekledim saygı duyduğum için o yuzden hakkında şikayet konusunu tekrar açmamıştım fakat GENCFEYS ve senın hakkında tekrar şikayet konusunu açıyorum geri vereceğim dediğin sayfayı hem başkasına sattırıyorsun hemde sahip çıkıyorsun üstüne gelip burada fırsatçılık yapıyorsun nereye böyle hayırlı satışlar deyipte gitme ben şikayet konusunu açacağım birazdan hakkınızda ayrıca senden sayfayı nasıl aldın kanıtları isteyeceğim eğer kanıtlayamazsan benden çalan adamın söyledikleri doğrulayacak
Taksici çok komiksin gülüyorum sana sen şikayet konunu aç problem değil ben yine dediğimin arkasındayım senden şüpheleniyorum
https://www.facebook.com/FF6TR bu sayfayı bana veren kişi olduğundan..
Birrde böyle ucuza sayfa satmandan huylandım bana sayfayı veren kişide elinde çok sayfa oldugunu ve ucuza vereceğini söylemişti gönderdiğiniz ff6 sayfası ss leridne bakalım kimler admin olarak görünüyor eğer sayfayı alan kişi varsa ss lerde olayın rengi ortaya çıkıcaktır

yine söylüyorum yokgerçekten sayfa sizince işte sayfa ortada
ayrıca kaçtığım ettiğim yok rahat olun