AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun ve değerli açıklamanız için çok teşekkür ederim. baya aydınlatıcı oldu.

Geriye kaçma ve çukur u fazla hissetme olayları biraz soru işareti oluşdurdu
Özellikle yokuş üzeri bir alanda oturdugumuzdan yokuşla çok haşır neşir olunacağından ve yengeminde kullanacağından biraz zorlar onu gibi görülüyor.

Arabanın Zaten hem dizaynı hem içi al beni diyor diğer anlattıklarınızda iç açıcı şu ara sadece bu arabayı arasdırır oldum bakayım bizimkilere bir söyleyeyeyim ne düşünecekler.

Alternatif olarak yine otomatik vites bu aralıklarda tavsiye edebileceğiniz bir araba varmı acaba ?
Rica ederim. Kaçırma olayı sanırım japon arabalarının hepsinde mevcut. 2014 model toyota corolla'da bile bu sorun var düşünün. Belkide triptonik olduğundan olabilir, tam olarak teknik bilgim yok bu konuda. Birde volkswagen lerde bu kaçırma olayının olmadığını duymuştum hatta bir abimizin golf'ü vardı ve onda bu sorun yoktu.

hyundai i-30 ve mazda 3 sport alternatif olabilir. hyundai hiç kullanmadım ama uzun yol yolculuğu yaptım. Genel olarak yolun sesini içeri alma diye tabir edilen ve kimsenin aslında ne olduğunu bilmediği sorun gerçek manada bu araçta var (:

mazda 3 sport düz vites kullandım bir süre. Performans ve araç doluluğu tatmin ediciydi fakat vites geçişleri seri değil, sanırım kronik sorunu (: