Öncelikle herkese merhaba;

Yeni bir projem var... Bu projemde genelde paylaşım izni dışında paylaşım yapılacak bir kaç nokta var... Aşağıda sıralanmış paylaşımlara izin veren yurtdışı veya Türkiye lokasyon firma ile çalışmak istiyorum...

1. Full Program Paylaşımı (Sadece Dış Link Paylaşılacak. Servera Upload Olmayacak.)
2. Full Film Paylaşımı (Sadece Dış Link Paylaşılacak. Servera Upload Olmayacak.)
3. Full Oyun Paylaşımı (Sadece Dış Link Paylaşılacak. Servera Upload Olmayacak.)
4. Torrent Paylaşımları (Boyutlar 1mb bile olmadığı için ftp upload etmeyi düşünüyorum. Benimle çalışmak isteyen firmalar bu madde hakkında fikirlerini ve gerekçeleri yazabilirler.
5. Hile Paylaşımları (Sadece Dış Link Paylaşılacak. Servera Upload Olmayacak.) (Hileden kastım; wolfteam hileler,metin2 hileleri,vs paylaşımlar)

Evet Bunlara ek olarak firmada 3d security ile ödeme yöntemi olursa memnun olurum. Çünkü yoğun çalışan bir insanım ve sürekli atmlere gidemiyorum...

Başlangıç olarak reseller paketi alınacak. Site vdslik olduğunda anlaştığım firmada sıkıntı yaşamazsam vds alıp projeyi aynı firmada devam ettirmeyi düşünüyorum... Tüm bunlara ek olarak;

- Güvenlik bakımından
- Hız bakımından
- Kalite bakımından
kendilerini kanıtlamış firmaları herkes gibi bende isterim

Aklınıza takılan konuları konu altından sorabilirsiniz...

BİLGİ: Atacağınız yorum ve özel mesajlara akşam 8 den önce cevap veremeyebilirim.