arkadaşlar adsense kayıt başvurumu yaptım.
başvuru yapmadan önce tüm işlemleri tek tek uyguladım.
Yapmış olduğumum işlemler;
1.siteyi google webmaster tolls araçlarına eklemek
2.siteyi analitc hesabına eklemek
3.robots.txt dosyası gönderme.
4.sitemap dosyası gönderme.
5.W3 valid uyumluluk haline getirme.
6.seo sef linkler
ve buna benzer bir çok işlemi yapmış bulunuyorum herhangi bir sorun yok yani siteyle ilgili.
Kayıt başvurumu yaptım ve 1 aşamayı geçtim
temada reklam bölümlerine ilgi kodları adsenseden alıp bunu tema içerisinde bulunan mevcut reklam gösterim yerlerine dahil ettim.
ve 2 onay sürecini beklemeye başladım.
derken bugün bir mail aldım henüz yeni geldi ve kabul edilmediğimi söylemişler.
Onay mailini en aşağıda paylaşacağım.
bir durumdan bahsetmek istiyorum sitem uzun zamandır aktif değildi şu yönden sadece bir index.html sayfası vardı 1 sene boyunca bu böyle kaldı ilgilenmemiştim geçenlerde yeni bir şey yaptım ve bunu yayınladım.
içerikleri eklemeye başladım.
henüz google sonuçlarında tam oturmuş değil acaba 2 onay aşamasına engel bir durum bu yüzden olabilirmi ?
birde tekrar başvuru adsense üzerinden nasıl yapabilirim.
adsense hesabım halen aktif girebiliyorum ?
eskiden adsenseye bile giremezdik hesap onaylanmadığı durumlarda şimdi açık
ve kırmızı uyarıda yok ekranda ?
modem bile resetledim çerezleri bile sildim bir değişiklik yok.
tekrar başvuru nasıl yapabilirim ?
Gelen Mail :
Sayın Kullanıcımız,
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
[/COLOR]konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi?
tekrar başvuruyu nasıl yapabilirim
Merhaba,
Siteniz yeni dediniz. Doğal olarak hitli bir site değil hitten kastım +100 eğer ki böyle ise hit arttırma çalışması için içerikler ekleyerek bunları etiketlerle destekleyip hitinizi çoğaltmanız gerek.
Fakat Hit iyi ise google verdi sorun :
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil uyarısı olarak site içeriğini tekrar inceleyiniz herhangi bir ihlal var mı yok mu bir inceleme yapınız. Bu ihlaller olarak download film izleme oyun indirme her türlü illegal paylaşımlar geçerlidir. Varsa kaldırınız.
Ayrıca site hızınız ve içerik orjinalliği kopya içerik olmaması da çok önemlidir dikkat ediniz.
İncelemeyi bitirdikten sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz, kendi adınızla.
Kolay gelsin.