Bir teknik direktörün sezon öncesi ile sezon ortası takımın başına geçmesi arasında ki farkı kavrayacak futbol bilgisine sahip olduğunu zaten düşünmüyordum.
Himm. Simdide sezon ortasi, sonu geyigi muhabbeti. Evet sezon basindan beri calissa, daha cok puan toplardiniz. Ama en fazla 5 puan farkettirirdi. 57 degil, 62 yapacaktiniz. Sizle normal sartlr altinda 82 puan yapacak TD dogmadi, oyle bisey olmaz, imkansiz otesi.
Sana piyangodan buyuk ikramiye cikma sansi, sizin takimin normal sartlar altinda 82 puan yapma ihtimalinden cok dha yuksek. DEFALRCA size gosterdim, istatistikle anlattim, ama hala, biz iyiydik, 82 yaptik modundasiniz. Siz iyi olsaniz, sizin TDde is olsa bir kere 82 degil, birkac kere 70'in ustunde sezon gecirirdiniz. Sike yapmadiginiz sezonlarda 65 puanin ustune cikamadiniz.
Senol Guneste bir numara olsa bir sezon 82, otekinde 56 yapmaz. 26 puan falan oyle 3-4 futbolcunun gitmesiyle aciklanacak bir puan farki degil. Szin takimin basina dunyanin en iyi TDsini getir, 70 puani zor bulur. 82 puan falan tamamen sike, tesvik ve siyaset sonucu alinmis bir puan. Onun icin zaten baskaniniz futbol yerine, parti mitinglerinde konusma yapiyor. Baska turlu maddi yardim gelmeden ayakta kalamayacaginiz biliyor,
yamuk islere bulasmadan TSnin 65 puani gecemeyecegini biliyor.
Bir şeyleri ezberlemişsin sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Söylediklerine cevap veriyorum farklı konuya dalıyorsun
Komik. Sorularima cevap vermiyorsun. TSnin sike yapmadigina iman etmissin, sike yaptiginin kaniti istatisklerle onune kondugunda bile, lafi baska yere cekmeye calisiyorsun. Isi TSnin bu sezonki avrupa perfomansina bile getirdin. Cok basit sorum aslinda, gerci cevabini sende biliyorsun, ama takiminin sike, tesvik, siyaset isinden nemalandigini kabul etmek zor geliyor.
6 futbolcu saydin, bunlarin 5'i onceki sezonda sizdeydi. 2011;de gelen Jaja var, oda orta sinif futbolcu, su anda Kayseride yedek.
Ne olduda sizin 60n puani gecemeyen futbolculariniz bir anda supermen gucune kavustuda 82 puan yapabildiniz, bu konuda sadce sen degil, hicbir TSli simdiye kadar mantikli bir aciklama getiremedi.