ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonuç ne oldu
Hocam mahkemeye çıktık sonunda. Hakim, ben uzlaşmak istiyorum deyince duruşma tarihini 20 aralık tarihine erteledi.

Benim izlenimlerim;

- Bu adamlar hususi milletin canını yakmak için şehir şehir gezip dava açmışlar millete.
- Adamlar tutanak tutulmadan önce gelip dükkanlarımıza programları kullanıp kullanmadıklarımızı, hangi sürümü kaçak kullandığımızı tespit edip öyle şikayette bulunmuşlar.
- Mahkeme hakimi programın hangi sürümlerinin ücretli/ücretsiz olduğunu biliyor ve yüzünüze vuruyor.
- Benim duruşma saatim sabah 9 da idi. 9:40 a kadar tam 40 kişinin mahkemesi vardı. Her davaya 1 dk vermişler Demekki epey milletin canını yakmışlar.

Ayrıca son bir şey daha söyleyim; Bir abim de tutanak yemişti deep freez için. Fakat tutanaktan sonra dükkanını bozdu yani kapattı. Benim mahkemem olduğu gün benim ardımdan da o duruşmaya girdi. Mahkeme hakimine dükkanını kapattığını ifade etmiş. Hakimin kararı ise beraat olmuş lakin 5 yıl içinde aynı suçtan ceza yerse 6800 tl idari para cezası odeyecek. Özetle cafesini kapatan yırtıyor arkadaşlar. yada devredin gitsin.