Peki ben banka hesabında bu paraları gördüğümü, yaşantılarında bu lükse şahitlik ettiğimi söylesem fikriniz değişecek mi ? Ve fikriniz değişmeyecekse karşı taraftan ne bekliyorsunuz? Cebinize her ay kazandığı 30 K paradan 1 K 'sını koymasını mı?
Gerçekten bazı konularda karşı tarafı anlamak istiyorum. Hepimiz bu tür mevzularda adalet olmadığı konusunda hemfikiriz ama bu kazançların sahte olduğu anlamına gelmiyor ki. Kazanıyor mu adamlar, evet.
Bizi kimsenin kullandığı yok. Bu sizin fikriniz. Siz şu an bunları yazarken dakikada 3 dolar kazanan var, bu sistemden hem de.
Neyse maksadım tartışmak değil. Eleştirilmesi gereken noktaları eleştirin ama alaya almak size bir şey kazandırmaz.
Bizi kimsenin kullandığı yok. Bu sizin fikriniz. Siz şu an bunları yazarken dakikada 3 dolar kazanan var, bu sistemden hem de.
Hani içinde değildiniz? Önceki yazınızı unuttunuz bence.
Ayrıca cevapcık felan seviyenizi bilerek yorum yapın. Bana ne ya ne yapan yapsın. Sizinle muhattap olmam bile yanlış. Herkes işine gücüne baksın.
Uzun değil bir süre sonra yine görürüz göreceğimizi. Son yazım yeter beni sinirlendirmeyin.