Evet arkadaşlar az önce görüşmem bitti, yaklaşık 2 saat konuştuk.

Kendileri benim zaten bu sistemden daha ucuza mal edebileceğimi söylediler. Satış yaptıkları kitlenin dışında kalıyormuşum ben

Yani işin içinde olduğum ve pazar piyasasından haberdar olduğum için, bu ürünü bana pazarlama şansları yokmuş. Kısaca aradıkları kek olmadığımı söylediler.

Arkadaşım hiç konuşmadı ve dinledi sadece. Dünya'nın en iyi host firmalarının bu rakamlara sağlayamadığı hizmeti siz nasıl sağlayacaksınız diye soruyorum. Koskoca şirket neden sağlayamasın diyorlar. 4tb alan ve 64tb trafik sağlayacaklarmış bana başlangıç olarak

Dün sorduğum sorulara güzel cevaplar ile hazırlandıklarını söylediler Dün sormadım, bugün ek olarak cpu kullanımı hakkında bilgi istedim gene çuvalladılar gpu nedir diye sordular, cpu olarak düzeltmek zorunda bile kaldım

Yaptıkları en büyük hizmet, ürünü sattıktan sonra siteyi düzenlemede yardım ediyorlarmış Satıp öyle bırakmıyorlarmış. Paneli görmek istedim, site açılmadı. Diğer siteler çatır çatır açarken birde kafemizin internetine b*k attılar. Bill Gates'in windows sunumunu yaparken aldığı mavi ekran hatası aklıma geldi

Kısacası arkadaşlar, paranız çok, ortam yapmak ve havalı görünmek istiyorsanız, bu işe girebilirsiniz. Site sahibi olmak veya kolay yoldan büyük paralar kazanmak için kesinlikle girmeyiniz. Kimseyede tavsiyelerde bulunmayınız.

Network Marketing kötü bir pazarlama biçimi demiyorum. Adı geçen firma kötü bir network marketing pazarlayıcısıdır diyorum.