peridokya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sistemi gayet iyi anladım hocam. Bilgisiz insanlar topluluğu ki giden arkadaşlar da var öyle takım elbisesini giyip gerçekten bir iş konuşmasına gidermiş gibi daha ne alıp sattığından hosting den başka birşeyi bilmeyen arkadaşlar. Hatta ben onlara girişimci arkadaş diyorum.
O parayı kazanırmı diyen arkadaşlar bana banka hesaplarınıza yatanı gösterin de inanayım.
Sizin aklınızı sadece başkaları kullanıyor, kendinizi kullandırtmayın....
Hep te klasiktir. Biz saadet zinciri değiliz %99.9 unda bu tipte olanlardan duydum bu lafı.
Peki ben banka hesabında bu paraları gördüğümü, yaşantılarında bu lükse şahitlik ettiğimi söylesem fikriniz değişecek mi ? Ve fikriniz değişmeyecekse karşı taraftan ne bekliyorsunuz? Cebinize her ay kazandığı 30 K paradan 1 K 'sını koymasını mı?

Gerçekten bazı konularda karşı tarafı anlamak istiyorum. Hepimiz bu tür mevzularda adalet olmadığı konusunda hemfikiriz ama bu kazançların sahte olduğu anlamına gelmiyor ki. Kazanıyor mu adamlar, evet.

Bizi kimsenin kullandığı yok. Bu sizin fikriniz. Siz şu an bunları yazarken dakikada 3 dolar kazanan var, bu sistemden hem de.

Neyse maksadım tartışmak değil. Eleştirilmesi gereken noktaları eleştirin ama alaya almak size bir şey kazandırmaz.