Mega holdingde yer alıyorum.
Burada amaç şirketin sağladığı ürün değil bu ürünü reklam firmalarına ücret ödemeden reklama ayrılan gelirleri iş ortaklarına yani bizlere dağıtarak ürünün pazarlanmasını sağlamak.
Aklınıza ne türlü soru gelirse cevaplar ve para kazandığımıza dair kanıtları gösteririm.
Görüşme yapmak isteyen olursa yüz yüze İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden kişiler pm atabilir. Bir görüşme yapar sohbet eder çay içeriz. Aramıza katılmanız zorunlu değil

Sonuçta bende sizden biriyim. Bir r10 üyesiyim.
Saygılar
C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Network Marketing nedir biliyorum hocam. Sizin çalıştığınız firma NM yapmıyor, bunu nereden çıkarıyorsun dersen eğer;
Benim arkadaşıma site lazım değil, domain lazım değil, sadece zengin olma hayalleri ile sizden kullanmayacağı bir ürünü boşuna alacak.
Buda çalıştığınız şirketi umut taciri yapmaya yeterde artar. Ürün için seçilmiyor, sisteme girebilmek, için tercih ediliyorsunuz.
Şu soruma cevap verin; Sınırsız özelliklerde hosting veriyormuş firma, hali hazırda var olan ve 500k günlük tekil hit alan sitemi, Megaholgins'e taşıyabilir miyim?
Nasılsa insanlar kullanmaz mantığıyla hazırlanmış, göz boyamaca hosting paketleri veriyor gibi geldi bana şirket.