Merhaba arkadaslar ilk önce belirtmek isterimki seo namina bir şey bilmemekteyim..

r10 bünyesindeki 2-3 konuyu inceledikten sonra trustrank - c class ip ve Trust Flow özelliklerini ögrendikten sonra bu özeliklere bakarak bagzi sitelerle çalıştım ve bu konuda biraz titiz davrandim. Sitemin bu çalışma öncesi 500-1000 arasi bir backlink'i vardı ve çok memnundum sitemden.

Tabiki her insanin bilmedigi bir nokta vardir. bir seo paketi aldim ve güncelleme sonrasi site bir anda çöktü. işe giricegim için son ve uzun bir çalışma olsun diye düşünerek aldigim seo paketi sitenin bir anda çökmesine neden oldugunu düşünüyorum. Google algoritmasi degişince site bir anda düştü ve hiç bir şey yapamadım. anlamadigim içinde siz r10 üzerindeki bu konuda uzman arkadaslara danismak istedim. bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim sitemin neyi var ne nedenle düştü ve ne yapabilirim.

iyi ve kötü yorumlariniz için simdiden tesekkür eder iyi calismalar dilerim.

site adi: www.lotosonuclar.net

eger istege bagli geniş bir çalışmayla bakarim diyen arkadaslara özel pm le çalıştıgım sitelerin linkleri ve kaç siteyle çalıştıgımın listesini atabilirim.