oksijennetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Bende online film dizi izleme sitem için 2 yıllık 96 $ lık paketten alacağım. 29 kasımı bekliyorum "black friday" %50 indirim kuponu için. Sefa bey kimlik bilgileri vs istenmiyor demişti ilgili alanlara "sanane vb." şeyler yazılmadıkça .. O sözüne güvenerek alacağım. Hostagor'dan 1 cent aylık hosting almıştım deneme amaçlı. 24 saat gecmeden kimlik bilgilerim istenip site kapatıldı. Sonra r10 dan sizi buldum. Umarım avrupa sunucuları iyidir. Birde sitemin avrupa lokasyonlu olması için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dip not: Hostagor AB sunucu için hostagor.com.tr den alın demişlerdi. Oradan almama rağmen siteyi ABD de açtıydı.
Merhabalar,
İlginize çok teşekkürler. Evet Kasım ayının son Cuması biliyorsunuz Black Frday indirim olacak. Memnuniyetle sizi host edebiliriz. Arvixe'de kendi telefonunu yazarak ve arayıp şifreyi girerek kimliksiz açabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken rast gele adres yazmayın mesala sana ne gibi..

Sizi memnuniyetle Avrupa lokasyonda barındırabiliriz. Alım yaparken Sunucu adresi olarak Avrupa'yı tercih edebiliyorsunuz. Size daha hızlı hizmet vermek için lütfen www.arvixe.com.tr adresinden alın ki emailleriniz direk otomatik bana gelsin. Bir problem olursa memnuniyetle destek@arvixe.com.tr adresine email atabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40:33 -->-> Daha önceki mesaj 00:39:29 --

djhayal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail gönderdim Burak bey.
Emailinize cevap verdim efendim.

Saygılarımla

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41:25 -->-> Daha önceki mesaj 00:40:33 --

VaLeNTiNuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ddos saldırılarına karşı oldukça iyi olduğunu duymuştum. doğrumu? birde arvixe.com firmasına bağlı çalısıyorsunuz sanırım.

Evet DDOslara karşı önceki firmadan daha başarılı hizmetleri var efendim. Arvixe'e bağlıyız doğru ben direk ana merkez ile çalışıyorum her hangi bir bayi veya affiliate satıcı değil efendim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42:22 -->-> Daha önceki mesaj 00:41:25 --

Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arvixe üzerinden bi tane reseller sipariş edilmiş olup sorunsuzca bilgiler iletildi.
Burakreis ile daha evvelde çalıştık işini iyi yapan ve sabırlı bi arkadaşımız.
Gönüldaş desek daha dogru olur teşekkür ederim hayırlı işler.

Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Sizinle tekrar çalışmak benim için gurur vericidir efendim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:42:22 --

Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lokasyon Seçmek İçin. Sipariş Verip Üye Girişi Yaptıktan Soran Domain Belirmele Bölümü Var . Orada

Server Region: Use this feature if you would like to place your new account on a server closest to you
İbaresi Var Oradaki Seçenekten Seçebiliyorsunuz Avrupa Lokasyonu
Çok teşekkürler Meftun Bey