the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlemciyi yerinden çıkarıp işlemcinin önündeki ızgarayı (metal olabilir) temizlemeyi deneyin. tahminimce biriken toz keçe gibi olmuştur. hangi marka olursa olsun 2 yıl boyunca tozlanmayan laptop olmaz sadece tozun nerede biriktiğini bulmanız lazım.

şayet havanın girdiği yerlerden bazılarına ulaşamıyorsanız yüksek çekiş gücüne sahip bir elektrik süpürgesi ile kenarlarından hava çekmeyecek şekilde (elinizle kapatarak) laptopun hava boşluklarına dayayın ve içerideki havayı emmesini sağlayın.
benim yapabileceğim bi iş değil hocam açarsam elimde kalır tamirciye götürmem gerek ozaman

AdvertorialReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzer sorunu yaşadım çünkü bende ordan tahmin edebiliyorum. Monitörle klavye arasında bi kablo olur o kablo 40 dolar bişey. teknik servis kabloyu tamir ediyor ya da da değiştiriyor duruma göre. Bahsettiğinzi sorun bence bu. Bazen açılır bazen açılmaz bazen sorun çıkarmaz vs harici monitörle her zaman açılır ama. laptop sorun çıkardığında deneyin monitörle açarsa kesin o kablo yüzünden.

fanla hiç bir alakası yokmudur bugun ilkkkez değişik ses duydum acmaya kalktığımda 3 4 saniyelik 2 3yıldır hiç açılmadı son 2 haftadır mevcut sorun

acılmama gibi şuan bişeyi yok 10 15 kez den sonra illaki acılıyor bir daha sorun cıkmıyor ben en iyisi tamirciye götüreyim