Site adresi : PM ile verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: 0 TL
Sitenin açılış tarihi:05.09.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir:Haber - Kamu - Memur - Gündem
Günlük hit sayısı:0 - 100 Arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl - 2 Ay // PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Satılıktır
Hosting dahil midir:Evet (Aysima - 15/08/2014)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet - TeBilişim Live Haber Sistemi 5
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
R10 üzerinden bir arkadaştan aldığım Haber sitesini ilgilenememem ve paraya ihtiyacım olmasından dolayı satışa çıkardım arkadaşlar.
Siteyle ilgilenilmedi. Ara ara CHA Botu ile içerik çekilip eklendi. Sitede toplam 28854 Haber bulunuyor. İlgilenen, Düzenleme yaparak siteyi güncel tutan arkadaşlar iyi bir hit ve kazanç sağlayacaktır.
Sitede günlük hit sıfıra yakın. Bu sebeple de GELİR yok. Adsense sıkıntısı olmadığını göstermek için reklam ekledim. Bakanların aklında soru işareti kalmasın.
Facebook Fan Page: 285
Twitter Takipçi Sayısı: 491
Sitede ara ara haber gönderen 5-6 tane Köşe Yazarı mevcut. Sitenin Mail hesabı, Facebook hesabı, Twitter hesabı devredilecektir.
Sitenin Cihan Haber Ajansı üyeliği mevcuttur. Direkt olarak oradan BOT yardımı ile içerik çekebilirsiniz. Abonelik sona ermiş durumda. Dileyen CHA ile görüşüp aboneliği uzatabilir.
Sadece SİSTEMİN SATIŞ FİYATI 1.000 TL civarındadır. Size belli bir seviyede, içeriği olan birt site teslim edeceğim. ALAN ADINI beğenmeyenler için Te Bilişim 1 kereliğine ÜCRETSİZ olarak LİSANS DEĞİŞİMİ yapmaktadır. Bu noktada da rahatlıkla değişim yapabilirsiniz.
Fiyat
Fiyat noktasında aklımda bir rakam yok. Gelen TEKLİFLERE göre bir değerlendirme yapacağım.
Site adresini istediğim kişilere gönderme veya göndermeme hakkımı saklı tutuyorum.
Alan adı NATRO'dadır ve 31 Ağustos 2015 tarihine kadar alınmıştır.
İstediğim fiyat gelmezse SATIŞ YAPMAMA Hakkımda saklıdır.