Güzel ve aydınlatıcı yazmışsınız fakat siz burada direk bizi karalamışsınız spam yapmakla alakalı. Nereden bulduysanız şayet o yorumu bizim bu yorumla uzaktan yakından hiç bir alakamız yok. Oldu ki biz bu yorumu yani sizin tabirinizle spam ı yaptık neden google+ da sizin hata çözümlerinizi yayınlıyor iken kaynak olarak sizin sitenizi gösterelim?

https://plus.google.com/+Proticarethosting/posts

Hem bir firma nın web sitesine girip spam yapacağız hemde o site'nin paylaştığı bilgilerin paylaşımını ve size ait olduğunu belirtirken web sitenizi kaynak olarak gösterelim?
Açıkçası ben bunun altında bir karalama ararım.

Her türlü detsek ücretsiz olsun demedim. Tamam modül ücretli, modül kurulumu ücretli, yazılımla alakalı bir sorun çıktı oda ücretli kişi sitesi'nin taşınmasını taleb ediyor bundan da ücret talep edilir mi? Örnek veriyorum sakın yanlış anlamayın kimse bize bu şikayetle gelmedi ama bazı büyük firmalardan dert yanıp bize hosting için gelen müşterilerimiz mevcut.

Biz proticaret hosting i sorunsuz diyorum bakın tam kapasite ile çalıştırdığımızı ne kurulumda nede kurulumdan sonra host ile alakalı hiç bir sorun çıkmayacağı'nın garantisini vererek proticaret destekli host satıyoruz ibaresini kullanıyoruz. Bu konuda sözümüzün arkasındayız. Bir tane müşterimiz çıksın desin ki sizin hostinginiz kötü destek sıfır sürekli hata ile karşılaşıyoruz desin o zaman haklısınız.
Biz bu işin en iyisiyizde demiyoruz sadece hizmeti elimizden geldiğince iyi vermeye çalışıyoruz demek istiyorum. Sitem eder gibi oldu ama tekrar tekrar diyorum ben sadece görüşlerimi paylaştım bu bir tartışma değil yazışma sadece

Çözüm ortaklığı bence de gayet mantık lı ki zaten Proticaret hosting işini fazla uzatmayı düşünmüyoruz farklı bir projemiz olacak bu sebepten dolayı farklı bir başlıkta bu alan adını açık arttırmalı satışa bile sunduk. Umarım herkes istediği satışı yapar istediği yere gelir.Bu A firması, B firması, C firması için fark etmez herkes için geçerli olur.