Merhaba Arkadaşlar
1 ay önce açmış olduğum konuya istinaden tekrar güncelliyorum.. geçen zaman içinde sitem 4. sayfadan daha iyi bir dereceye gelinemedi. Yapılan işlemler;
title description keywords tekrar düzenlendi
text linkler kaldırıldı
güncel özgün konular girildi
ama yinede hiç bir ilerleme yok bu kelimeler çok hit getiren aman aman kelimeler de değil
18-11-2013
Merhaba Arkadaşlar
öncelikle konuyu doğru bir yere açtım sanırım
Şu şekilde bir sorum olacak rakip siteler ve benim sitem arasındaki fark nedir sizce;
Kaliteli bir içeriği sahip ve kendi alanında hatta Türkiye'de tek güncel sitesi, konusunda haber sitelerinde bile yalan yanlış bilgiler verilmekte.
Sorun şu ben kaliteli özgün yazılar paylaşıyorum haftada 3-5 yazı yazıyorum siteye ama bir türlü anahtar kelimelerde ilk 30'un altına inemiyorum hatta site kendi kelimesinde bile ilk 30'un altında (rakip sitelerim paylaşım yapmıyor 3 ayda bir 1 konu giriyorlar)
Rakip site sahiplerinin sitelerinden link bile alıyorum ve adamların hiç backlinki yok ve ne olduğunu bile bilmiyen bile var ama adamlar kafaya oynuyorlar siteleri içler acısı o derece yani
Ben kaliteli içerik yayınlarken adamlar benım sitemden alıp yayınlıyorlar hatta iframe ile yayınlıyorlar html bir siteye sahip rakiplerim var adamların bi paneli bile yok 3 indexi olan bir site bana fark atmış durumda kelimede adamlar 1 tane backlinki var gülermisin ağlarmısın
Domainim keyword, 1 yıldır aktif bir site ve çok güzel site içeriği çok iyi okuyucunun aradığı tüm bilgiyi bulabildiği bir site yani ee yeni güncellemede sözde buna önem verilmişti,
Anahtar kelimelerim çok zorlu kelimelerde değil 10/4 zorluk derecesi
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar artık sıkıldım emeğimin karşılığı almak istiyorum artık