privatethedawn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haddinizi bilin, sizin beğeniniz için yapmadık, müşteri ne istediyse onu yaptık.
saygısızlığa lüzum yok. zaten başka konularınızda da aynı terbiyesizliği başkalarına yapmışsınız. Sizin hayatınızın saniyeleri satırında kod yazmışız, sizin yaptığınız işi yapacak bot yazarız biz. Birine dil uzatmadan araştırın. Bize de buradan laf yetiştirmeye kalkmayın, telefonumuzdan bize ulaşın veya buyrun gelin yüzümüze anlatın
Öncelikle haddimi bileceğim bir durum yok burada. Referanslarınızı inceledim ve beğenmedim. Buda doğal hakkım sanırım.

Benim açtığım konuya siz gelip işe talip olmuşsunuz. Bizde bunun doğrultusunda referanslarınızı inceledik. Ve beğenmedik. Bu kadar basit aslında.

Aslında burada tartışılması gereken konu sizin üslubunuz.

"Bize de buradan laf yetiştirmeye kalkmayın, telefonumuzdan bize ulaşın veya buyrun gelin yüzümüze anlatın"

Burada açık ve net şekilde beni tehdit etmişsiniz. Moderatör arkadaşların işlem yapmasını talep ediyorum.

Başka konular dediğiniz "https://www.r10.net/sikayetim-var/114...ayetciyim.html" dolandırıldığım ve hakkımı aradığım konularsa orada kusura bakmayında üsluplu olacak halim yok.

Konuyu uzatmaya gerek yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:39:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:28:47 --

OguzhanTOPCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten enteresan şartları var baksana , illa üniversite mezunu olacakmış, yani mark zuckerberg gelse beğenmedim diyip geri çevirecekler adamı, sizi beğenmemesine pek darılmamak lazım.
Facebook'un aradığı coder özelliklerine bakarsanız "Sosyal Network" filmi gibi olmadığını görürsünüz.

https://www.facebook.com/careers/university

Konuyu uzatmaya gerek yok. Sanırım detaylı şekilde aradığımız kişiyi yukarıda yazdık. İlgilenen arkadaşlar başvuru yapabilir.