ben asp.net reseller almayı düşünüyom...
1-URL Rewrite Module modulu var demiş ama benim şu anda kullandığım windows resellerde url seo yapamıyom.. meslea deneme.com/kategori/programlar yapamıyorum.. deneme.com/kat.html yapmak için bile host yöneticisinden bildirim atmak zorudna kalıyorum bazen kabul etmiyor.. size böyle bir sorun var mı..bildirim atmak zorundayıyım her seo işleminde yoksa otomatik oluyor mu
2-herşeyi limitsiz demiş ama mutlaka bir kulalnıcı ve alan sınırı vardır..kaç k ya kadar destekler bu reseller...
3-arvixe sitesi..tüm siteleri tek ftp de yönetiyor diyorlar..bu doğru mu..
4--ücretsiz aldığımız domaini ilerde ihs hesabımıza aktarabilirmiyiz..firmadan memnun kalamdık diyelim yada bir aksilik oldu firma ile yolları ayırmak zorunda kaldık..domaini aktarabilirmyiiz..
5-herhangi bir marez site açarsak...hostta program bulunmayacak sadece link paylaşma...host direk kapatıyor mu yoksa uyarı geldiği zaman mı kapatıyor..kapatırsa tüm siteleri mi kapatıyor sadee marez linki olan siteyi mi..yada uyarı gelen linkli kaldırmamızı mı istiyor..
Merhabalar,
1) Bu sorunuz için
http://www.iis.net/downloads/microsoft/url-rewrite adresini inceleyeiblirsiniz. Buradaki iis modülü sistemde yüklüdür .Ancak ASP kodları konusunda tüm hosting şirketleri gibi bizde yardımcı olmuyoruz. Bir web geliştirici ile görüşmeniz gerekbilir.
2) Reseller plan sınırsız değildir. Alan genişliği ve band sınırlıdır. Sınırsız paket PersonalClass ASP PRO'dur. Burada alan ve band sınırı yoktur ancak mp3 marez ve flv mp4 konulmasına izin vermiyoruz her hosting gibi.
3) Arvixe'de FTP olarak domain adınızı kullanıyorsunuz tek FTP adresi gibi bir durum söz konusu değildir. Birçok sunucu kullanmkaktayız.
4) Domain adınızı uluslararası kurallar gereği 60 gün transfer edemezsiniz kayıt ettikten sonra transfer edebilirsiniz.
5) Marez site kabul etmiyoruz üzgünüm.