beyler tutanağı bize vermezler avukat vs görebilir avukatın bize anlattıkları. Hem hiç bir delil olmadan tutuklanmada olmaz. Hem hakim ordaki insanlara soru sorcak sen yaptın mı yapmadın mı? vs sorular sorması lazım. Tutanağı okudu diyelim neye göre karar vercek? Delil vs istemiş mi? Bunun o suçu yaptığı kesin diyebiliyor ama neye dayanarak? Böyle hakimler oldukça ohoo
Hakim delillere bakar, tutanaklara bakar, deliller içinde mutlaka kamera görüntüleri de mevcuttur. Kamera görüntülerinde gördüğüyle de kanaat getirebilir hakimler. İlla abine yaptınmı diye sormaz,yapmadım deyince bırakacakmıydı?
Hiç bir hakimde kafasına göre okumadan görmeden atın bunları içeri demez, bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor arkadaş.