farukbugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne oldu photoshop için uğraştında beceremedin mi? Sevgili kardeşim bu sana bu konu içinde son cevabım çünkü yetersizlik duygularıyla saçma sapan çıkışların oldu. Ego çıkışları kendi kendine laf koyup ego yapmak sadece senin gibilerini tatmin eder. Ben haklı olsaydımda haksız olsaydımda senin gibi laf koydum havasına girecek dönemleri geçeli çok oldu. Sidik yarıştırmak kendini yetersiz hissedenlerin işidir. Asıl mesele yani burada amaç adsenseden ne kadar para kazanılır konusunda yararlı birşeyler söylemek, sidik yarıştırmak değil. Bende yine ısrarla gerçekçi olalım diyorum. Bir arkadaş ekip vurgusu yapmış, evet ekiple kazanılır mı diye sorarsanız bende evet fazlası da kazanılır diyebilirim.
Adsenseden zerre kadar anlasaydın photoshopla alakalı olmadığını zaten anlardın.Tbm ve tık oranları belli.Senle sidik yarışına girecek kadar düşmedim.Senden bir cacık olmayacağı zaten fazlasıyla belli oluyor.Söylediğim hiçbir şeye cevap vermeyim anca lafı değiştirirsin sen.Şimdi engelli listeme alıyorum seni.Birde sana gelirimi ispatlama gibi bir şeyim de yok neden sana yazıyorsam anlamadım.Ne kadar kazandığını bilmiyorum sanıyor arkadaş da zaten kendi söylemiş 200 tl kazanıyorum diye

https://www.r10.net/1068228177-post1.html

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:55 -->-> Daha önceki mesaj 21:39:49 --

Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında var, 1 sitemden 1.900 - 2.400 arası alıyorum

Bu tbm bende olsa aylık gelirim 10 bin tl olurdu