English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edebiyat bazlı genelde.

Tamam sensin..Bozuldun tabi şimdi kıvırmaya başla Şimdide bilgi paylaşmıyor olduk iyi mi Neyse senle daha fazla zaman kaybedemem.Çok merak ediyorsan bağlan bilgisayarıma hit akışlarınıda göstereyim.Kimseye yalan borcum yok.Senin kazancın hakkımda bilgim yok tamam kabul ya senin benim kazancım hakkında bilgin var mı da KESİN KAZANAMIYORSUN gibi bir cümle kurdun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:17 -->-> Daha önceki mesaj 21:23:06 --

Şu an hakkında 3 şikayet var adam forumda rahatça dolaşıyor
Ne oldu photoshop için uğraştında beceremedin mi? Sevgili kardeşim bu sana bu konu içinde son cevabım çünkü yetersizlik duygularıyla saçma sapan çıkışların oldu. Ego çıkışları kendi kendine laf koyup ego yapmak sadece senin gibilerini tatmin eder. Ben haklı olsaydımda haksız olsaydımda senin gibi laf koydum havasına girecek dönemleri geçeli çok oldu. Sidik yarıştırmak kendini yetersiz hissedenlerin işidir. Asıl mesele yani burada amaç adsenseden ne kadar para kazanılır konusunda yararlı birşeyler söylemek, sidik yarıştırmak değil. Bende yine ısrarla gerçekçi olalım diyorum. Bir arkadaş ekip vurgusu yapmış, evet ekiple kazanılır mı diye sorarsanız bende evet fazlası da kazanılır diyebilirim.