UzmanSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah sektör nedir hocam?

Edebiyat bazlı genelde.

farukbugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ergence ego gösterileri yapmak yerine bilgi ve gerçekçi şeyler paylaş, herkesten önce ben tebrik edeyim. Oradaki performans raporundaki tarihler belli değil yıllık veya daha fazla aralıkta olabilir, muhtemelen sende sallamışsın. Ayrıca benim ne bildiğim ne kadar kazandığım hakkında zerre kadar bilgin yok oradan da sallama. Ben insanların boşuna hayal kurup yarım siteler açıp neti site çöplüğüne çevirmesine karşı olduğum için istisna örneklere değil site sayısı kazanan sayısının orantısına dikkat çekmeye çalışıyorum.
Tamam sensin..Bozuldun tabi şimdi kıvırmaya başla Şimdide bilgi paylaşmıyor olduk iyi mi Neyse senle daha fazla zaman kaybedemem.Çok merak ediyorsan bağlan bilgisayarıma hit akışlarınıda göstereyim.Kimseye yalan borcum yok.Senin kazancın hakkımda bilgim yok tamam kabul ya senin benim kazancım hakkında bilgin var mı da KESİN KAZANAMIYORSUN gibi bir cümle kurdun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:17 -->-> Daha önceki mesaj 21:23:06 --

muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılmakla beraber bu arkadaş neden banlanmıyor diye sorguluyorum. Her hafta aynı sebeple en az bir şikayet konusu görüyoruz ama konular siliniyor arkadaş başkalarını mağdur etmeye devam ediyor.
Şu an hakkında 3 şikayet var adam forumda rahatça dolaşıyor