Biliyorsan konuş bilmiyorsan sus.Benim kazanmadığımı nereden çıkardın screen mi koymak lazım yani ? Ben günde tl bazında 70 tl kazanıyorum 80 tane site işletiyorum.Herkesi kendin gibi sanma.Çok istiyorsan alanında lider sitelerimi tek tek yollayım.7 yıldır bu forumda boşa gezmiyoruz boşa konu paylaşmıyoruz.
Sana sadece bir hesabımdan görüntü..2 adet hesabım var.Umarım bundan sonra böyle boş laf yapmayı bırakır sende kazanırsın.4 yıldır üyesin ama zerre kadar yol katedememişsin.Öyle kesin kazanamıyorsun ayaklarınıda geçeceksin.
Ergence ego gösterileri yapmak yerine bilgi ve gerçekçi şeyler paylaş, herkesten önce ben tebrik edeyim. Oradaki performans raporundaki tarihler belli değil yıllık veya daha fazla aralıkta olabilir, muhtemelen sende sallamışsın. Ayrıca benim ne bildiğim ne kadar kazandığım hakkında zerre kadar bilgin yok oradan da sallama. Ben insanların boşuna hayal kurup yarım siteler açıp neti site çöplüğüne çevirmesine karşı olduğum için istisna örneklere değil site sayısı kazanan sayısının orantısına dikkat çekmeye çalışıyorum.