fatihatasoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi hoş deriz de ..

BU baclinklerin işe yarayacağının garantisi nedir ?

Örneğin daha önce 7.sırada olan bir video bu sıralama sonrası ilerlemek yerine daha da gerilerse ne olacak ? Paramızla gerilemiş olacağız. BU konuda tatmin edici bir açıklamanız olacak mı?
Merhaba Fatih Bey,

Öncelikle çalışmamızı 7. sırada olan 1 video yerine, sıralamada olmayan 100lerce videosu olan arkadaşların yararlanması amacıyla açtık.

Rekabetin yüksek olduğu sıralamalarda, tatmin edici pozisyonda bulunan videolara daha kaliteli çalışmalar yapılabilir. Örneğin ; edu backlinkler

Fakat video sayısı arttıkça, örneğin 1000 adet videonun her birine .edu backlink almak, makale backlink almak, imleme yaptırmanın açıkçası ben altından kalkamam.

Kısaca özetlemek gerekirse, bu çalışmamızı yeni açılmış tek bir siteye yaparsak sandbox, bomb garantisi verebilirim. Fakat çalışma yaptığımız sitenin youtube olduğunu unutmayalım. Ne google, ne youtube benim kişisel sitelerim olmadığından herhangi garanti veremiyorum.

Konuda her detayı açıklamaya çalıştım, backlinkler blog backlinktir. Diğer blog backlink paketlerinden farkımız sadece dilediğiniz kadar linke paylaştırabilmemizdir.

Son olarak, temel amacımız; kanalında 100+ veya 1000+ adet video olup bunların herbirine backlink çalışması yapmaya zamanı olmayan arkadaşlar yardımcı olmak. Malesef konumuz garantili seo çalışması konusu değil, backlink hizmeti konusudur.

Derbederim68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz kendi videolarınızda bu backlink sistemini deneyip videonuzun yükseldiğini gözlemlediniz mi? ve arkadaşın da dediği gibi bu backlinklerin kalitesi önemli değil mi ama 40bin backlink 30 tl çok iyi
Açıkçası videolarımın google sıralaması hakkında bir fikrim yok, youtube partnerliğimi yan gelir olarak görüyorum. Yukarıda Fatih Beye açıkladığım gibi backlinklerin herhangi bir garantisi malesef yoktur.

Ben genel olarak paravan sitelerim, tanıtım yazılarım vs. için kullanıyorum blog backlinkleri. 40.000 backlinki sadece youtube videolarınız için değil, örneğin 100 adet forum tanıtım hizmeti aldınız; buradaki backlinklerinizin daha kolay indexlenmesi için destek olarak kullanabilirsiniz.